Sticla printata bucatarie

Urmareste-ne si pe Social Media

Urmareste-ne si pe Social Media

TERMENI SI CONDITII

Accesarea www.sticlaprintatabucatarie.ro si continuarea navigarii reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile + politica GDPR & Cookies. In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa parasiti imediat acest website. 

  1. Informatiile text / foto nu pot fi preluate fara acordul proprietarului.  
  2. Ne rezervam dreptul de a modifica termenii si conditiile fara sa anuntam acest lucru. Pentru a fi la curent cu termenii si conditiile dekoglas, va recomandam sa vizitati constant aceasta pagina, in special inainte de a contracta un serviciu. 
  3. Timpul de livrare va fi comunicat telefonic. In cazul in care exista o situatie neprevazuta, va vom contacta pentru a va informa cu privire la acest lucru. Exemplu de situatie neprevazuta: catastrofe naturale care ne influenteaza afacerea, razboi, accident, defectare utilaj etc. Vom gasi de comun acord o solutionare pe cale amiabila sau cu ajutorul institutiilor abilitate. 
  4. Imaginile prezente pe site sunt cu caracter demonstrativ, de prezentare. Pot exista mici diferente fata de produsul finit, cum ar fi nuante diferite la print, in special in bataia luminii, unde sticla isi poate modifica usor aspectul fata de o poza prezentata. 
  5. Ne rezervam dreptul de selecta clientii si de a refuza anumite comenzi fara a detalia motivul, conform prevederilor legale. 

Aceasta pagina a fost actualizata pe 09.03.2023 la ora 15.08