Sticla printata bucatarie

Urmareste-ne si pe Social Media

Urmareste-ne si pe Social Media

Despre noi

Experienta de peste 10 ani montaj Sticla Printata Bucatarie in Bucuresti / Ilfov si multe alte localitati din Romania. 

Cine suntem

Suntem o echipa cu experienta mare in domeniul sticlei de bucatarie, sticla printata in bai sau alte camere. Desi publicul nostru tinta este in Bucuresti / Ilfov, ne deplasam des si in alte localitati din Romania. Astfel, am ajuns chiar si in Constanta de nenumarate ori pentru a ne pune amprenta in bai luxoase sau bucatarii. 

Bucuresti / Ilfov

In Bucuresti si Ilfov avem mai multe echipe care se pot deplasa intr-un timp rapid pentru masuratori. In general, timpul mediu de asteptare este de 1-2 zile pentru masuratoare si maxim 5 zile pentru montaj. 

Craiova, Pitesti, Constanta sau alte localitati

Primim des cereri pentru lucrari in alte orase din Romania.  Avem o arie de kilometrii si ne deplasam in functie de cerere. Costurile pentru alte localitati vor fi comunicate in urma unei cereri.

Sticla printata sau colorata, la un raport calitate-pret accesibil si cu garantie la montaj.

Sticla printata

Sticla printata este probabil cel mai des folosita in bucatariile din Romania. Aceasta sticla ofera un design luxos si modern, fiind in acelasi timp usor de curatat. Sigur, exista si variante nu tocmai bune, unde petele se pot observa foarte usor iar sticla va fi curatata des. Va recomandam sa luati in calcul modele usor de intretinut, iar daca nu va pricepeti, sa apelati cu incredere la consultantii nostri care va vor ajuta in vederea luarii celei mai bune decizii. 

Suntem noi cei mai buni in domeniul sticlei ?

Consideram ca raspunsul la aceasta intrebare il pot da clientii pe care i-am avut. Noi putem doar sa va asiguram ca facem tot ce trebuie astfel incat colaborarea sa fie simpla si transparenta. In acelasi timp, materialele pe care le folosim sunt de calitate si au o rezistenta buna la uzura / temperaturi ridicate. 

Va invitam sa ne urmariti si pe conturile de Social Media, unde publicam des informatii sau lucrari executate: