Sticla printata bucatarie

Urmareste-ne si pe Social Media

Urmareste-ne si pe Social Media

Acest articol este scris de un client de-al nostru, care a dorit sa impartaseasca experienta cu sticla de bucatarie. In cazul in care aveti intrebari, nu ezitati sa le puneti prin intermediul formularului.

Buna! In primul rand voi incepe prin a spune ca sunt la a doua casa construita. La prima casa (p+1) am avut 2 bucatarii pe care le-am amenajat cu faianta. Arata foarte bine insa cea mai mare problema era chit-ul. La cateva luni se ingalbenea si munca de a sterge acel chit nu era una deloc placuta sau usoara. In acelasi timp, eu am folosit o faianta cu striatii, unde mereu se depunea grasime sau ulei. Greu de sters, greu de intretinut. La a doua casa un prieten mi-a recomandat sticla printata. Initial am fost sceptic pentru ca primul meu gand a fost cel pe care probabil multi il au: daca se sparge la cateva luni de la caldura sau vreo lovitura accidentala. Ei bine, am discutat cu un consultant de la Sticla Printata Bucatarie si mi-a explicat ca aceasta sticla este ultrasecurizata si rezista la lovituri. Asa m-au convins sa incerc.

Cea mai buna alegere, sticla printata pentru bucatarie!

Am deja 2 ani de cand am pus sticla printata si pot spune ca a fost cea mai buna alegere. Se sterge foarte usor cu o carpa si solutie de geam clasica. Eu am ales un model care tine la „tavaleala” si pe care nu se observa orice pata / picatura. De obicei, din cate am inteles, sticla pe negru este mai dificil de curatat impecabil. Orice pata se vede pe negru. Asadar, optati pentru culori deschise.

In final, doresc sa felicit si sa multumesc echipei Sticla printata Bucuresti pentru seriozitatea de care a dat dovada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *