Sticla printata bucatarie

Urmareste-ne si pe Social Media

Urmareste-ne si pe Social Media

model sticla printata in Bucuresti si Ilfov

Cand am inceput sa montam sticla printata in Bucuresti?

Au trecut peste 10 ani de cand am inceput sa montam sticla printata in Bucuresti si Ilfov. In momentul de fata am reusit sa ajungem in sute (daca nu mii) de apartamente sau case din Ilfov / Bucuresti, pentru a monta sticla printata sau colorata. Este adevarat ca acum 10 ani sticla avea alta calitate si costurile difereau foarte mult. In momentul de fata exista numeroase modele pe care le printam si in trecut, insa acum calitatea sticlei si a printului este mult mai buna. Sticla folosita este termorezistenta si ultraclara. Timpul de executie este redus la cateva zile de la plasarea unei comenzi.


Sticla printata este mult mai usor de intretinut


Ei bine iata ca vorbim si despre intretinerea unei bucatarii cu sticla printata / colorata. O astfel de sticla este mult mai usor de curatat, de obicei cu o laveta si cu orice solutie de sters sticla. Scapati de grija rosturilor de la faianta care de cele mai multe ori se ingalbenesc sau sunt un magnet pentru mizerie. Stim ca exista si solutii pentru curatarea rosturilor, insa de ce ati face asta, cand exista solutii mai moderne pentru bucatarii ?


5 ani garantie la produs si manopera


Fiecare lucrare este asumata de catre echipa Dekoglas, iar orice executie trebuie sa fie perfecta. Principala problema poate sa fie decupajul prizelor, unde experienta isi spune cuvantul. In acelasi timp, masuratoarea trebuie sa fie exacta si fara erori. Noi avem personal cu experienta si oferim garantie 5 ani atat la material (print, sticla) cat si pentru buna executie (exemplu: sa nu se desprinda)

V-am convins de seriozitatea noastra? Ne puteti contacta online sau telefonic pentru o comanda. Suntem prezenti atat in Bucuresti cat si Ilfov. Ne deplasam rapid la masuratoare si in maxim 3-4 zile onoram orice comanda.

Pe partea legala, colaboram cu Resurse Umane Bucuresti, firma care ne-a ajutat foarte mult de-a lungul timpului.